Proefrit op een BMW motorfiets naar keuze! Bekijken
€50 RUSH Cadeaubon bij nieuw lidmaatschap Bekijken
10% Korting op gehele assortiment + gratis verzending Bekijken
Lid worden

Nieuws

2 min

TERUGBLIK: 27 RIDES OP DE MOTORBEURS

TERUGBLIK: 27 RIDES OP DE MOTORBEURS

Het nieuwe motorseizoen is eindelijk van start gegaan, en wat een geweldige aftrap hadden we op de Motorbeurs Utrecht! Samen met onze influencers, leden en partners zoals BMW Motorrad hebben we een fantastische stand neergezet. En we kijken graag met jullie terug op deze succesvolle week!

De officiële start van Motorbeurs 2024

Na alle voorbereiding is het dan eindelijk zover, de deuren van de motorbeurs gaan open. Veel van jullie stonden al klaar voor de deur om te gaan genieten van de nieuwste motoren, gear en allerlei andere motor gerelateerde zaken. Omdat onze stand in de buurt van de ingang was werden we al snel omringt door veel motorliefhebbers en werd het enorm gezellig bij onze stand. De Ducati Streetfighter V4 Lamborghini edition stal de show, en ook de motoren van BMW Motorrad waren erg populair.

 

BMW motorrad en ducati

27 Riders influencers op de stand

We vonden het erg leuk om enkele van onze eigen motor influencers uit te nodigen om aanwezig te zijn op onze stand. Met een diversiteit aan dikke motoren en een dik geluid van (luide) uitlaten, kwamen veel van jullie langs voor een praatje en sommige zelfs voor een foto! Naast een gezellig praatje en een foto hadden onze influencers tijdens de beurs ook een speciale verassing – met hun persoonlijke kortingscode kon je namelijk 10% korting krijgen op je lidmaatschap!

Welkom nieuwe Riders

We hebben tijdens de beurs al een aantal riders mogen verwelkomen bij onze 27 Rides family en dit vinden we enorm leuk! We willen deze leden daarom ook van harte welkom heten. We kijken er naar uit om jou te mogen verwelkomen in de toekomst bij onze ritten en andere leuke evenementen.

 

 

Acties en prijzen

We vinden het belangrijk om voor onze leden het lidmaatschap zo waardevol mogelijk te maken. Daarom hebben we verschillende partners aangesloten welke allemaal korting of andere voordelen voor onze leden geven! Nu vinden we het zo leuk dat ons ledenbestand groter wordt, en daarom hebben we met onze partners een aantal prijzen beschikbaar gesteld. Wanneer je voor 1 april lid wordt maak je kans op de de dikste prijzen!

Word nu lid!

Lees je dit nu en wil je ook graag onderdeel worden van deze gezellige groep motorliefhebbers? Dit kan! We hebben op onze website een pagina gewijd aan de lidmaatschappen, wat hierin zit, wat je voordelen zijn en wat dit nu precies kost. Wil je eerst weten of je alle ritten wel beschikbaar bent? Dat is natuurlijk wel erg handig, daarvoor is onze 27 Rides evenementen pagina de juiste plek. Wie weet zien we je op de April Ride, tot dan!

Terug naar overzicht

Stay up to date

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, acties en meer rondom 27rides? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!