Proefrit op een BMW motorfiets naar keuze! Bekijken
€50 RUSH Cadeaubon bij nieuw lidmaatschap Bekijken
10% Korting op gehele assortiment + gratis verzending Bekijken
Lid worden

Nieuws

1 min

27 RIDES OP DE MOTORBEURS

27 RIDES OP DE MOTORBEURS

27 RIDES is aanwezig op de motorbeurs! Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en dat gaan wij vieren. We staan de gehele motorbeurs met een fantastische selectie aan motoren op de stand, waar wij jullie voorzien van alle informatie die jij moet weten over 27 Rides.

Wanneer je tijdens de beurs je 27 Rides lidmaatschap afsluit, maak je ook nog eens kans om toffe prijzen te winnen!!

We hebben een prachtige stand van zo’n 120m2, helemaal in stijl aangekleed. Er zullen maar liefst 13 dikke bikes op de stand staan. Van de zeer speciale Ducati x Lamborghini Streetfighter en de door Arjan van den Boom gebouwde ‘The Manager’ BMW tot de BMW M1000RR, M1000R, een custom Harley Sportster en nog veel meer vets! Genoeg om je vingers bij af te likken.

De hele week zullen er bekende koppen uit bikeland aanwezig zijn op onze stand, elk met hun eigen motoren. Als kers op de taart zullen vrijdag, zaterdag en zondag onze lovely 27 Rides Bikergirls op en rond de stand lopen. Wees niet bang om met ze op de foto te gaan ;).

Welke bekende koppen kan je verwachten op de stand van 27 Rides? Mr StreetGasm, Anita Polet, Blonky Z1000, Zdoezoe, Dutchwesp, Jaimie van Heije en nog veel meer!

Wij kijken er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en wellicht om jullie onderdeel te maken van onze fantastische club!

Ben jij nu benieuwd geworden welke prijzen je bij ons kan winnen als je je aanmeld voor een lidmaatschap? We hebben een geheel artikel eraan gewijd, dit omdat je voor langere tijd kans maakt op deze toffe prijzen.

Je kan ons vinden in hal 8 op stand 08.D010

Terug naar overzicht

Stay up to date

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, acties en meer rondom 27rides? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!