Proefrit op een BMW motorfiets naar keuze! Bekijken
€50 RUSH Cadeaubon bij nieuw lidmaatschap Bekijken
10% Korting op gehele assortiment + gratis verzending Bekijken
Lid worden

BMW Motorrad Nederland is de officiele mobility partner van 27 Rides!

BMW Motorrad richt zich niet alleen op de motorfietsen, maxi-scooters en uitrusting. De unieke BMW Motorrad-beleving vertaalt zich ook in spectaculaire evenementen en partnerships die naadloos bij het merk aansluiten en nieuwe doelgroepen aanspreken.

Bovendien zijn de BMW motorfietsen individueel en expressief. Er is voor elke categorie motorrijder een machine die tot in detail is ontwikkeld en beproefd voor een specifieke beleving van motorrijden. Van Heritage, Roadster en Urban Mobility tot Sport, Tour en Adventure.

BMW Motorrad brengt constant nieuwe technologieën op de markt en boort met succes nieuwe segmenten aan. De innovaties zorgen voor meer rijplezier, prestaties, veiligheid en aanbod voor de klanten. BMW Motorrad zet bovendien krachtig in op de ontwikkeling van elektrische modellen voor met name de stedelijke omgeving.

De veiligheid van motorrijders zien wij als de belangrijkste verantwoordelijkheid van de motorfietsindustrie. Inmiddels is onze focus op veiligheid geëvolueerd in het revolutionaire Safety 360° concept. Het concept bestaat uit: innovatieve veiligheidstechnologieën in de motorfiets, kwalitatief hoogwaardige en functionele rijdersuitrusting en rijtrainingsprogramma’s.

Benieuwd naar wat BMW Motorrad allemaal te bieden heeft, ga naar bmw-motorrad.nl of bezoek één van onze 18 BMW Motorrad dealers in Nederland

RIJD JOUW FAVORIETE BMW TIJDENS DE RIDES

Onze samenwerking met BMW Motorrad tilt jouw rijervaring naar een geheel nieuw niveau. Bij elke rit stellen we maar liefst 10 gloednieuwe BMW motorfietsen ter beschikking, rechtstreeks uit hun indrukwekkende demovloot. Wanneer je 27 Rides Business Pro lid bent, krijg jij de mogelijkheid om één van deze BMW bikes te huren.

Lopende acties van BMW Motorrad

BMW GS BMW motorrad
Einsteinlaan 5, 2289 CC Rijswijk, Nederland
Rijswijk
Nederland

Stay up to date

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, acties en meer rondom 27rides? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!