Proefrit op een BMW motorfiets naar keuze! Bekijken
€50 RUSH Cadeaubon bij nieuw lidmaatschap Bekijken
10% Korting op gehele assortiment + gratis verzending Bekijken
Lid worden

Het ontstaan van 27rides

In de zomer van 2020 vatte Dennis Rügebregt, Maurice Hartsuiker & Eric Keijer – drie vrienden met een passie voor motorrijden – het plan op om samen een mooie tourrit te organiseren. Omdat de drie mannen allemaal op compleet verschillende type motoren rijden, besloten ze om allemaal een paar vrienden mee te vragen… al snel stonden er 27 vrienden en bekenden klaar voor de eerste rit.

Het bleek dat er nogal wat ondernemers in het netwerk van de drie oprichters zaten die wel een motor bezitten, maar dat deze amper tot nooit gebruikt werden door het gebrek aan tijd en vooral het gebrek aan een goede reden om de motor te pakken.

De drie vrienden beloofden aan de rest van de vriendengroep dat er vaker een motorrit zou worden georganiseerd en zo geschiedde. De groep werd groter, het enthousiasme nam enorm toe en zo zag de nieuwe 27 Rides community het levenslicht.

27 Rides begon als mijn droom van verbinding en avontuur voor motorliefhebbers. Nu, als ik zie hoe deze gemeenschap groeit, ben ik trots op de reis die we samen maken. Elke rit, elke lach, en elk nieuw lid maken 27 Rides tot wat het is.

Maurice Hartsuiker Oprichter van 27rides

Een plek voor ieder type motorrijder

Bij 27 Rides staat de deur altijd open voor alle motorliefhebbers, ongeacht hun rijervaring of type motor. Binnen 27 Rides hangt een gezellige sfeer waar het genot van het rijden centraal staat en waar iedereen zich direct thuis voelt. Of je nu een doorgewinterde rijder bent of net begint, bij ons ben je welkom.

Als respectabele club streven we naar om een cultuur te behouden waarin iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt. Daarom verwachten we van al onze leden dat ze zich respectvol gedragen tegenover elkaar en anderen op de weg. Mocht er ongepast gedrag plaatsvinden, dan zullen wij daarop actie ondernemen om het voor iedereen leuk te houden. Bij 27 Rides draait het niet alleen om het rijden, maar ook om het bouwen van een sterke en hechte community waarin iedereen kan genieten van zijn of haar passie voor motoren.

27 Rides lidmaatschappen >

Ontmoet ons team

Maurice Hartsuiker

Founder

Jordy De Droog

Events & Operations

Dennis Rügebregt

Founder

Anita

Communications

Jasper

Road Captain

Terence

Road Captain

Jelmer

Event Crew

Ricardo

Fotobaas

Rick

Fotobaas

Compleet verzorgde dagtours

27 Rides organiseert ieder jaar een zestal compleet verzorgde dagtours (Rides) binnen Nederland. Telkens doen we weer een andere regio van Nederland aan en zoeken we hier de allermooiste routes voor je uit. Reken erop dat iedere Ride van begin tot eind helemaal verzorgd is. Zo hoef jij alleen maar op te stappen en te genieten van een mooie dag met jouw biker buddies.

Ben je benieuwd hoe zo een Ride er nou uit ziet? Klik op de button hieronder en kom alles te weten.

Evenementen >

Official partners

Stay up to date

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, acties en meer rondom 27rides? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!