Proefrit op een BMW motorfiets naar keuze! Bekijken
€50 RUSH Cadeaubon bij nieuw lidmaatschap Bekijken
10% Korting op gehele assortiment + gratis verzending Bekijken
Lid worden

BMW Motorrad – Mobility partner

Met veel trots kunnen we zeggen dat BMW Motorrad al enkele jaren de mobility partner van 27 Rides is. Dit is een samenwerking waar we trots op zijn. BMW Motorrad zorgt voor de mobiliteit van 27 Rides door ondersteuning te bieden tijdens de Rides door middel van het inzetten van hun prachtige demovloot. Ook rijden de founders van 27 Rides op stuk voor stuk prachtige BMW motorfietsen.

 

De samenwerking tussen BMW Motorrad en 27 Rides gaat verder dan het leveren van en rijden op motoren. Samen creëren we herinneringen en inspireren we motorliefhebbers om de weg te verkennen, met de zekerheid dat ze kunnen vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van BMW Motorrad.

 

 

Niels van Egmond Marketing Manager BMW Motorrad

RIJD JOUW FAVORIETE BMW TIJDENS DE RIDES

Onze samenwerking met BMW Motorrad tilt jouw rijervaring naar een geheel nieuw niveau. Bij elke rit stellen we maar liefst 10 gloednieuwe BMW motorfietsen ter beschikking, rechtstreeks uit hun indrukwekkende demovloot. Wanneer je 27 Rides Business Pro lid bent, krijg jij de mogelijkheid om één van deze BMW bikes te huren.

Wat maakt het huren van een BMW bij 27 Rides zo speciaal? Laten we eens kijken naar enkele unieke aspecten die voor jou het verschil maken.

Wordt nu Business Pro lid

Een greep uit de verschillende BMW modellen

R 1250 GS

S 1000 RR

R NINE T

S 1000 XR

F 900 R

K 1600 GT

 

  1. Gemak van start tot finish: Met een BMW huurmotor kies je voor comfort en gemak. Je kunt ontspannen met je auto naar de start van de Ride, wetende dat daar een splinternieuwe BMW op je staat te wachten. Aan het einde van de dag laat je de motor simpelweg achter en stap je weer in je eigen auto om naar huis te gaan.
  2. Klaar om te gaan: Samen met BMW zorgen we ervoor dat jouw huurmotor bij aanvang van de Ride volledig is afgetankt. Opstappen en gaan! Aan het einde van de Ride kun je hem afgetankt weer inleveren.
  3. Splinternieuwe bikes: Met BMW Motorrad weet je dat je op betrouwbare motoren rijdt die ontworpen zijn voor het echte werk. De demovloot bestaat iedere keer weer uit de nieuwste modellen, zorgvuldig onderhouden en klaar om jou een onvergetelijke rijervaring te bezorgen. Of je nu kiest voor de krachtige RR, de avontuurlijke GS, de veelzijdige XR, de stijlvolle RnineT of de iconische R18, je kunt erop vertrouwen dat elke BMW motorfiets die je tijdens een Ride huurt, topprestaties en comfort levert.
  4. Rijd jouw droommotor: Met bijna het volledige gamma van BMW Motorrad tot je beschikking, bieden we je de mogelijkheid om niet alleen een fantastische dag te beleven, maar ook om jouw potentieel nieuwe bike te ontdekken. Wie weet vind je tijdens onze rit jouw perfecte metgezel voor toekomstige avonturen. Wij brengen je graag in contact met BMW Motorrad .

 

Voorwaarden

Om van deze mogelijkheid gebruik te maken, dien je 27 Rides Business Pro lid te zijn. Ieder Business Pro lid kan eenmalig kosteloos een BMW motorfiets huren. Iedere andere keer kost het huren van een BMW motorfiets €120,- inclusief btw per keer. Daarmee staat jouw motor bij de startlocatie van de Ride klaar en kun je deze aan het einde van de Ride weer achterlaten.

Evenementen

Stay up to date

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, acties en meer rondom 27rides? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!