Proefrit op een BMW motorfiets naar keuze! Bekijken
€50 RUSH Cadeaubon bij nieuw lidmaatschap Bekijken
10% Korting op gehele assortiment + gratis verzending Bekijken
Lid worden
StreetGasm Arabian Miles

STREETGASM, LIVE YOUR DREAMS

Al sinds 2016 is StreetGasm de toonaangevende carlifestyle community van Europa en bieden we een breed scala aan automotive evenementen. Onze hechte club telt meer dan 200 leden en daar zijn we enorm trots op!

Afgelopen jaar bereikten wij met het realiseren van ons StreetGasm HeadQuarters een nieuw hoogtepunt en mogen wij vol trots zeggen dat onze club nu ook een echt thuis heeft waar de deur voor onze Family altijd open staat.

Bij StreetGasm draait alles om het creëren van unieke herinneringen en het verbinden van mensen die dezelfde passies delen. Of je nu een fervent petrolhead bent of gewoon wilt genieten van de luxe en exclusiviteit die bij het bezitten van een supercar hoort, inmiddels weet men dat je hiervoor bij StreetGasm moet zijn.

Autoliefhebbers kennen ons van evenementen als de StreetGasm 2000 en de mooie DreamDrives of
Alp Attack, maar StreetGasm is veel meer dan dat. We organiseren meer dan 20 gezellige borrels en binnenlandse evenementen per jaar, en in 2023 hebben we daar zelfs twee sportevenementen aan toegevoegd.

In 2024 gaan wij onze club naar een nog hoger niveau tillen en zullen wij de evenementen die we organiseren op een compleet ander level gaan neerzetten. Ook zullen wij ervoor zorgen dat er nog meer binding ontstaan tussen onze leden en dat er nog vaker gebruik kan worden gemaakt van het bijzondere en vruchtbare netwerk dat wij samen met elkaar vormen.

Samen met onze partners en onze leden leven wij de ultieme supercar droom en we hopen dat jij er dit jaar ook weer bij bent!

 

Lopende acties van Streetgasm

Streetgasm

Plezier maken, netwerken, je rijvaardigheid verbeteren en vooral lekker genieten van de mooiste dingen in het leven.

Reactorweg 291
Utrecht
Nederland

Stay up to date

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, acties en meer rondom 27rides? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!