Proefrit op een BMW motorfiets naar keuze! Bekijken
€50 RUSH Cadeaubon bij nieuw lidmaatschap Bekijken
10% Korting op gehele assortiment + gratis verzending Bekijken
Lid worden

Nieuws

3 min

Het 27 Rides seizoen is afgetrapt!

Het 27 Rides seizoen is afgetrapt!

April Ride op 14 april, de eerste ride van 2024 waarmee 27 Rides ook meteen het motorseizoen officieel heeft afgetrapt. Deze editie van de April Ride starten we vertrouwd op de 27 Rides HQ in Utrecht. Onze 27 Rides leden werden hier ontvangen door onze lovely 27 Rides girls en verwelkomd met een heerlijk ontbijt.

Op deze gezellige dag zagen we veel nieuwe gezichten, welke we nogmaals van harte welkom willen heten in de club. Ook vinden we het geweldig om onze bekende leden ook dit jaar weer te zien verschijnen. Nadat iedereen aangekomen was en er een dikke line-up met te gekke motoren stond was het na het lekkere ontbijt tijd om te gaan rijden. Met bijna 40 motoren werd de groep opgedeeld in een tour- en sportgroep en werd door de 27 Rides girls het startsein gegeven.

Ook dit jaar was het weer mogelijk om via onze mobility partner BMW motorrad een nieuwe BMW motor naar keuze te huren. Deze April Ride werden we ook vergezeld door Niels van BMW Motorrad, hij reed op de nieuwste M1000 XR welke BMW recent aan de collectie heeft toegevoegd.

Met onze roadcaptains voorop gingen we via de leukste routes, met mooie bochten, onderweg naar de lunchlocatie: Bei Mutti. Waar de lekkerste Oostenrijkse schnitzels op ons stonden te wachten! Onder het genot van een drankje en de gezelligheid van de 27 Rides leden werden onbekende, bekenden en werd er druk gepraat over de liefde voor motoren. Sommige leden rijden al jaren motor, anderen zijn net begonnen en we hebben er ook fanatieke circuit rijders bij. Kortom: een diverse groep met allerlei soorten motorrijders!

Schnitzel op? Yes! Tijd om de motoren te starten en te verzamelen om te beginnen aan het tweede deel van de route. Voordat we de lekdijk op gaan hebben we nog even een korte stop voor een kort hapje en drankje en daarna is het tijd om te genieten van de Lekdijk! Vanuit Oosterbeek zijn we langs de Rijn en over de Lekdijk achter onze vertrouwde roadcaptains aan naar de prachtige eindbestemming gereden.

Aangekomen via een sluiproute reed de groep motorrijders het prachtige terrein op van Fort Vechten. Nadat alle motoren mooi opgesteld waren was het tijd om te gaan genieten van een heerlijke barbecue en een lekker drankje. Ook was onze fotograaf Rick aanwezig om op deze bijzondere locatie dikke foto’s te maken van alle 27 Rides riders.

Omdat deze locatie zich zo goed leende voor mooie foto’s, staan de motoren er geweldig op! Ben je nu benieuwd of jouw motor ook mooi op de foto staat, check dan het gehele fotoalbum!

 

 


We hebben enorm genoten van deze seizoensopener en kunnen nu al niet wachten op de May Ride, welke zal starten bij Biqer motoren in Eindhoven. Tot 26 mei!

Terug naar overzicht

Stay up to date

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, acties en meer rondom 27rides? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!