Proefrit op een BMW motorfiets naar keuze! Bekijken
€50 RUSH Cadeaubon bij nieuw lidmaatschap Bekijken
10% Korting op gehele assortiment + gratis verzending Bekijken
Lid worden

Join the ride!

Koop je tickets
  • 14 April
  • Utrecht, Nederland
  • Nog 8 plekken beschikbaar
  • Nog 5 huurmotoren beschikbaar
-99 dagen -3 uur -43 minuten
Brush

14 April – April Ride

Kickoff van het motorseizoen vanuit het 27 Rides HQ

 150,00Incl. BTW of 1 FREE RIDE token

De allereerste Ride van het jaar is altijd een bijzondere. Iedere motorrijder kijkt namelijk de hele winter uit naar het moment dat zij hun bike weer uit de stalling kunnen halen voor dat ene eerste ritje.

Begin maar vast het met het afstoffen van je helm en het oppoetsen van je biker boots, en maak je klaar voor een onvergetelijke kickstart van het nieuwe motorseizoen.

Zondag 14 april nodigen we de 27Rides leden uit voor de April Ride. Traditiegetrouw start deze rit vanaf het 27 Rides HeadQuarters met een heerlijk ontbijtje en vooral het fijne weerzien van je biker buddies. Na een lange winter zal het een gezellig weer zien worden met de overige 27 Rides leden.

Te behalen badge

Join de April Ride 24 en behaal deze badge!

Hoe ziet de rit eruit?

DE APRIL RIDE START BIJ DE 27 RIDES HEADQUARTERS

We nodigen je graag uit bij het hoofdkantoor van 27 Rides & StreetGasm. Hier wordt je verwelkomd door onze lieftallige hostessen en beginnen we de dag met een goed ontbijt.

Het wordt een gezellig weerzien met de overige 27Rides leden. Na een welkomstwoordje door Maurice Hartsuiker zullen we het startsein geven van deze April Ride.

MOOIE RIDE OVER DIJKJES EN DOOR HET
GROENE HART VAN NL

Van de schilderachtige Zuwe tot de glinsterende Loosdrechtse plassen, onze route leidt je door het adembenemende groene hart van Nederland.

Voel de wind in je gezicht terwijl we langs de groene dijken van de Lek en de Nederrijn rijden. Een heerlijke route met ontelbare bochten.

Genieten van overheerlijke schnitzels tijdens de lunch

Onze Rides bestaan niet alleen maar uit rijden, minstens zo belangrijk zijn de momenten dat je niet op de bike zit.

Rond lunchtijd strijken we neer bij Bei Mutti in de buurt van Arnhem. We parkeren de bikes op de afgezette parking en nemen plaats om te genieten van typische Oostenrijkse schnitzels. Alleen zoals ‘mutti’ ze maakt ;).

Als je een dag lekker rijdt, verdien je ook goed eten en drinken – en daar zorgen wij voor.

Finish tussen de bunkers

Na een dag vol adrenaline en er weer lekker op uit zijn met je motormaten, sluiten we af op een unieke locatie in de regio Utrecht.

Het Fort bij Vechten is een bijzonder terrein vol met bunkers. Hier eindigen we met een goed diner terwijl jouw bike geparkeerd staat met de bunkers op de achtergrond. Een perfecte foto locatie!
Hier kunnen we even lekker relaxen, genieten van lekkere drankjes en een welverdiend diner en onze avonturen van de dag delen onder het genot van de ondergaande zon.

10:00u

Ontvangst bij 27 Rides HQ - Reactorweg 291, Utrecht

11:30u

Vertrek vanaf het 27 Rides HQ voor de eerste rit van de dag

1:15u

Aankomst lunchlocatie Bei Mutti – Plein 1946 3, Oosterbeek

2:30u

Start de motoren van deel 2 van deze Ride!

3:45u

Tussenstopje

4:45u

Aankomst finish Fort bij Vechten – Achterdijk 12, Bunnik

6:00u

Einde April Ride

Heb je vragen? Wij hebben antwoorden

Is een lidmaatschap verplicht om mee te kunnen rijden?

Ja, om ritten te kunnen boeken die je een actief Premium of Business Pro lidmaatschap te hebben.

Zijn er verschillende lidmaatschappen?

Ja, we bieden twee soorten lidmaatschappen aan: een Premium lidmaatschap met toegang tot partneraanbiedingen, Bikers Brunches en de mogelijkheid om Rides te boeken. Deze Rides kun je los boeken tegen een meerprijs.

Het Business Pro-lidmaatschap biedt meer voordelen, waaronder drie inbegrepen Rides, uitnodiging tot de 27 Rides BBQ en de mogelijkheid tot het huren van BMW Bikes tijdens de Rides.

Ik heb geen motor, kan ik er een huren?

Absoluut! Onze mobiliteitspartner, BMW Motorrad, stelt iedere Ride een selectie BMW-motoren beschikbaar voor verhuur. Als Business Pro lid kun je een motor huren, die dan volgetankt voor je klaarstaat op de startlocatie.

Meer informatie over onze samenwerking met BMW Motorrad vind je hier: Klik hier.

Hoe ziet een 27 Rides rit eruit?

Een 27 Rides rit is tot in de puntjes geregeld, dus je hoeft enkel je motor vol te tanken en bij de startlocatie verschijnen.

Tijdens onze rides beginnen we altijd met een lekker ontbijt, er word een briefing gegeven en vervolgens rijden we verspreid over de ochtend en de middag 2 etappes. We rijden in groepsverband met roodcaptains.

S’middags word er altijd op een leuke plek geluncht en we sluiten de dag altijd af met een gezamenlijk diner.

Tijdens de dag zijn er mediateams aanwezig dus je ontvangt achteraf ook nog toffe foto’s en of video’s.

Wat gebeurt er als ik een rit geboekt heb, maar uiteindelijk toch niet kan?

Wanneer je tijdig afzegt kan deze rit dan als tegoed worden opgenomen, de volgende keer dat je een rit wil meerijden kan je deze rit dan inzetten.

Wanneer je te kort van te voren afzegt kunnen we helaas niet anders dan de rit aan je doorberekenen.

Is een Bikers Brunch en de 27 Riders BBQ gratis?

We nodige alle 27 Rides leden uit voor de Bikers Brunches. En de 27 Riders BBQ is alleen bestemd voor de Business Pro leden.

Welke routes rijden jullie?

We plannen onze routes zorgvuldig en rijden altijd de mooiste rijderswegen. We willen de mooiste plekjes van Nederland ontdekken, met prachtige bochten en mooie bezienswaardigheden.

Kan je met ieder rijniveau meerijden?

Ja, we verdelen de groep in twee: een tourgroep voor rustigere ritten om van de omgeving te genieten, en een sportieve groep voor een hoger tempo.

Is er een road captain?

Bij elke rit leidt een road captain de groep. De routes zijn van tevoren zorgvuldig uitgezet, en onze road captains wijzen je de weg!

Zijn er eisen aan mijn motor om lid te worden?

Elk type motor en motorrijder is welkom. ongeacht het type, soort motorfiets of bouwjaar. Bij ons gaat het on saamhorigheid en lekker genieten op twee wielen.

Let wel: we waarderen geen onnodig roekeloos rijgedrag (wheelies en eindeloos revven).

Is beschermende kleding verplicht?

Wij kunnen het dragen van beschermende kleding natuurlijk niet verplichten, maar je weet wat ze zeggen: Dress for slide, not the ride!

Zijn er ook ritten in het buitenland?

Voorlopig zijn onze ritten voornamelijk in Nederland, maar internationale ritten staan zeker op de planning!

Hoe groot zijn de groepen tijdens jullie rides?

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen (max 40) delen wij de groep op in delen. Meestal heeft elke roadcaptain zon 8 – 10 motoren in z’n groepje meerijden. Op deze manier blijft het overzichtelijk en heeft iedereen een leuke dag.

Gaat een rit door als het regent?

Jazeker, ook als het regent gaan onze rides gewoon door.

Mocht het echt noodweer zijn dan passen we de route wellicht iets aan maar anders rollen we gewoon lekker door!

Stay up to date

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, acties en meer rondom 27rides? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!