August Ride

Nederland

Locatie.

Nederland

Op.

15-08-2021

Deelnemers.

50

INSCHRIJVING GESLOTEN

August Ride

Op 15 Augustus staat onze volgende Ride op de planning. Deze keer rijden we door het schitterende Zeeland!

We beginnen de dag nog in Zuid-Holland bij BMW Motorrad dealer MR Motoren in Barendrecht. Zij ontvangen ons met een heerlijk ontbijtje en een goede kop koffie.

Na we de tijd hebben genomen om al het moois in de showroom te bekijken en de rijdersbriefing hebben gedaan, stappen we rond 11:00 op de motoren. We maken ons op voor het ochtendprogramma wat ons richting Zeeland brengt.

Zeeland trakteert ons op heerlijke motorwegen. Via de Zeelandbrug zullen we afzakken richting Middelburg. We rijden door de typisch Zeeuwse dorpjes Zoutelande en Westkapelle om vervolgens te lunchen met uitzicht op de zee.

Na deze lunch start de middag route welke ons brengt langs de beroemde deltawerken Neeltje Jans en de Brouwersdam. Hier maken we een stop voor een groepsfoto en een verfrissend drankje.

Na de pitstop hebben we nog een laatste mooie etappe voor je in petto. We rijden in één keer door naar de finish waar we de dag afsluiten met een lekker diner. Hierna kan men de BMW huurmotoren terugbrengen naar MR Motoren in Barendrecht.

WILT U TIJDENS DE AUGUST RIDE EEN BMW MOTOR HUREN?
27 Rides Business Pro leden kunnen voor slechts €120,- excl. 21% BTW per dag een BMW motor huren om dit evenement mee te rijden. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze mobility partner BMW Motorrad. Het aantal beschikbare huurmotoren is beperkt en first come, first served.

Indien je hiervoor kiest, zal je gehuurde motor ‘s ochtends bij MR Motoren voor je klaar staan. Na afloop van het evenement kun je de motor weer inleveren bij MR Motoren.

Je kunt deze motor reserveren tijdens het boeken van het evenement. Wij nemen dan contact met je op over de beschikbare modellen.

Alles op een rijtje

Zondag 15 augustus
09:30
Ontvangst bij MR Motoren in Barendrecht.
Adres: MR Motoren – Van het Hoffstraat 21, 2991 XP Barendrecht.

11:00 Gezamenlijk vertrek naar Westkapelle.

12:45 Aankomst lunchlocatie.
14:15 Gezamenlijk vertrek richting de Brouwersdam

15:15 Pitstop op de Brouwersdam.
15:45 Gezamenlijk vertrek richting Barendrecht.

17:00 Aankomst finishlocatie.
17:00 – 18:30 Diner en drankjes als afsluiter, omgeving van Barendrecht

De totale rit heeft een lengte van 207 kilometers.
Inbegrepen zit: Ontbijt, lunch, diner en volledige ondersteuning van de 27Rides crew.

De August Ride is powered by:

Inschrijving gesloten voor August Ride

Meer events

Ticket: Je bent al ingeschreven!

Om jouw deelname aan de August Ride van 15 Augustus zo comfortabel mogelijk te maken hebben we diverse mogelijke extra’s welke je tegen een kleine meerprijs kunt selecteren.

BMW Motorfiets voor een dag, powered by BMW Motorrad NL
Wij bieden via onze Officiële mobility partner BMW Motorrad Nederland, de mogelijkheid om deze dag te rijden op een BMW Motorfiets naar keuze. Je kunt hierbij kiezen uit het complete modellengamma uit de demovloot.

Haal- en brengservice
We bieden graag de mogelijkheid om te zorgen dat jouw motorfiets al voor je klaar staat op de startlocatie. Uiteraard nemen we hem dan ook weer mee vanaf de laatste stop. Je kunt de motor thuis op laten halen of kiezen voor het inlever- en ophaal punt: Pilotenstraat 34, Amsterdam.

Kies extra opties:

Wil je gebruik maken van het optionele motor transport?
€ 200
Wil je tijdens de August Ride gebruik maken van een BMW Motorfiets?
€ 120
Volgende