Proefrit op een BMW motorfiets naar keuze! Bekijken
€50 RUSH Cadeaubon bij nieuw lidmaatschap Bekijken
10% Korting op gehele assortiment + gratis verzending Bekijken
Lid worden

Join the ride!

Koop je tickets
  • 06 July
  • Overijssel, Nederland
  • Nog 15 plekken beschikbaar
-16 dagen -5 uur -35 minuten
Brush

27 Rides op Spring Event

 0,00Incl. BTW
Spring event is al jarenlang hét evenement waar je als autoliefhebber sowieso bij moet zijn. Het is namelijk een van de weinige evenementen waar de supercars 1 tegen 1 mogen dragracen. Honderden auto’s bij elkaar die je van dichtbij kunt bekijken en in actie kunt zien.

 

2024 primeur: Bikes op Spring Event!

Samen met onze partner StreetGasm zorgen we voor een gave primeur. Dit jaar zal er in de Main Hangar van het vliegveld een heuse 27 Rides bike paddock zijn! Voor het eerst in de geschiedenis van Spring Event zullen er dikke bikes staan te shinen naast de ronkende supercars.

27 RIDES LEDEN GRATIS TOEGANG

27 Rides Business Pro en Premium leden krijgen exclusief toegang (1 persoon op 1 motor, twv €149,-) tot het evenement en een prominente plek in de hoofd hangar van het evenemententerrein. Meedoen aan de dragraces is niet mogelijk.

fotocredits: Estefano Sangoer & Spring Event.

 

Hoe ziet de rit eruit?

1 tegen 1 dragraces

Welkom op Spring Event, een evenement dat volledig in teken staat van 1 tegen 1 dragraces. Waar in Nederland kun je de meest dikke sportauto’s en supercars in actie zien? Juist, op Vliegveld Twenthe! Een strakke asfaltbaan en niets anders dan pure adrenaline. 

Supercar paddock

Zodra je het Supercar Paddock betreedt, opent de wereld van brullende motoren en fluitende turbo’s zich voor je. Het Supercar Paddock op Spring Event 2024 is meer dan een verzameling auto’s; het is een kans om in gesprek te gaan met de trotse eigenaren die deze fantastische machines bezitten. Het is een plek om je passie voor auto’s te delen met gelijkgestemde zielen, om je te verwonderen over specificaties, om verhalen uit te wisselen of om simpelweg samen te genieten van de looks van deze droomauto’s.

9:30u

Aanvang Spring Event

6:00u

Einde Spring Event

Heb je vragen? Wij hebben antwoorden

Is een lidmaatschap verplicht om mee te kunnen rijden?

Ja, om ritten te kunnen boeken die je een actief Premium of Business Pro lidmaatschap te hebben.

Zijn er verschillende lidmaatschappen?

Ja, we bieden twee soorten lidmaatschappen aan: een Premium lidmaatschap met toegang tot partneraanbiedingen, Bikers Brunches en de mogelijkheid om Rides te boeken. Deze Rides kun je los boeken tegen een meerprijs.

Het Business Pro-lidmaatschap biedt meer voordelen, waaronder drie inbegrepen Rides, uitnodiging tot de 27 Rides BBQ en de mogelijkheid tot het huren van BMW Bikes tijdens de Rides.

Ik heb geen motor, kan ik er een huren?

Absoluut! Onze mobiliteitspartner, BMW Motorrad, stelt iedere Ride een selectie BMW-motoren beschikbaar voor verhuur. Als Business Pro lid kun je een motor huren, die dan volgetankt voor je klaarstaat op de startlocatie.

Meer informatie over onze samenwerking met BMW Motorrad vind je hier: Klik hier.

Hoe ziet een 27 Rides rit eruit?

Een 27 Rides rit is tot in de puntjes geregeld, dus je hoeft enkel je motor vol te tanken en bij de startlocatie verschijnen.

Tijdens onze rides beginnen we altijd met een lekker ontbijt, er word een briefing gegeven en vervolgens rijden we verspreid over de ochtend en de middag 2 etappes. We rijden in groepsverband met roodcaptains.

S’middags word er altijd op een leuke plek geluncht en we sluiten de dag altijd af met een gezamenlijk diner.

Tijdens de dag zijn er mediateams aanwezig dus je ontvangt achteraf ook nog toffe foto’s en of video’s.

Wat gebeurt er als ik een rit geboekt heb, maar uiteindelijk toch niet kan?

Wanneer je tijdig afzegt kan deze rit dan als tegoed worden opgenomen, de volgende keer dat je een rit wil meerijden kan je deze rit dan inzetten.

Wanneer je te kort van te voren afzegt kunnen we helaas niet anders dan de rit aan je doorberekenen.

Is een Bikers Brunch en de 27 Riders BBQ gratis?

We nodige alle 27 Rides leden uit voor de Bikers Brunches. En de 27 Riders BBQ is alleen bestemd voor de Business Pro leden.

Welke routes rijden jullie?

We plannen onze routes zorgvuldig en rijden altijd de mooiste rijderswegen. We willen de mooiste plekjes van Nederland ontdekken, met prachtige bochten en mooie bezienswaardigheden.

Kan je met ieder rijniveau meerijden?

Ja, we verdelen de groep in twee: een tourgroep voor rustigere ritten om van de omgeving te genieten, en een sportieve groep voor een hoger tempo.

Is er een road captain?

Bij elke rit leidt een road captain de groep. De routes zijn van tevoren zorgvuldig uitgezet, en onze road captains wijzen je de weg!

Zijn er eisen aan mijn motor om lid te worden?

Elk type motor en motorrijder is welkom. ongeacht het type, soort motorfiets of bouwjaar. Bij ons gaat het on saamhorigheid en lekker genieten op twee wielen.

Let wel: we waarderen geen onnodig roekeloos rijgedrag (wheelies en eindeloos revven).

Is beschermende kleding verplicht?

Wij kunnen het dragen van beschermende kleding natuurlijk niet verplichten, maar je weet wat ze zeggen: Dress for slide, not the ride!

Zijn er ook ritten in het buitenland?

Voorlopig zijn onze ritten voornamelijk in Nederland, maar internationale ritten staan zeker op de planning!

Hoe groot zijn de groepen tijdens jullie rides?

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen (max 40) delen wij de groep op in delen. Meestal heeft elke roadcaptain zon 8 – 10 motoren in z’n groepje meerijden. Op deze manier blijft het overzichtelijk en heeft iedereen een leuke dag.

Gaat een rit door als het regent?

Jazeker, ook als het regent gaan onze rides gewoon door.

Mocht het echt noodweer zijn dan passen we de route wellicht iets aan maar anders rollen we gewoon lekker door!

Stay up to date

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, acties en meer rondom 27rides? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!