Proefrit op een BMW motorfiets naar keuze! Bekijken
€50 RUSH Cadeaubon bij nieuw lidmaatschap Bekijken
10% Korting op gehele assortiment + gratis verzending Bekijken
Lid worden

Nieuws

4 min

Zon, Zee, Zeeland – Fun tijdens de June Ride

Zon, Zee, Zeeland – Fun tijdens de June Ride

Afgelopen zondag was alweer de derde rit van het jaar, wat vliegt de tijd! Dit motorseizoen begon in februari bij de motorbeurs en inmiddels hebben we alweer drie toffe ritten erop zitten. Op 9 juni was de officiële June Ride, waar een gezellige groep motorrijders weer stond te popelen om te gaan rijden. Dit keer begonnen we in het westen van het land en hebben we genoten van Zuid-Holland en Zeeland.
 

Start bij MR Motoren

Deze heerlijke zondagochtend begon bij MR Motoren in Barendrecht, waar onze 27 Rides-rijders met open armen werden ontvangen. Bij aankomst stonden de prachtige 27 Rides-ladies klaar om onze leden te verwelkomen. En niet alleen was dit een hartelijk ontvangst, MR Motoren had ook gezorgd voor een heerlijk ontbijt met smakelijke belegde broodjes, wraps en andere lekkernijen. De dag begon dus al goed en met het weerzien van alle 27 Rides-leden onderling was het een grote boel gezelligheid.

Time to ride!

Nadat iedereen had genoten van het ontbijt, was het tijd om de motor op te zoeken en te gaan rijden. Ook dit keer stonden de motoren van BMW weer klaar voor onze leden. Elke rit is het namelijk mogelijk om een motor te huren van onze mobiliteitspartner. Heb je geen eigen motor of lijkt het je leuk om zo’n motor uit te testen, dan is dit mogelijk. Elke rit staan de nieuwste motoren klaar op de startlocatie en kunnen ze aan het eind daar weer worden ingeleverd. Helm op, gear aan en time to ride! Met de roadcaptains voorop werd de route gestart en de leuke wegen in Zuid-Holland opgezocht.

Lunchstop

Het eerste deel was een toffe rit over dijkjes en mooie bochtige wegen en bracht de rijders naar het mooie Hellevoetsluis. Dit is een vestingstad die bekend staat om zijn maritieme verleden. Aangekomen in de haven was het tijd om de motoren neer te zetten en neer te ploffen op het terras dat voor de 27 Riders was gereserveerd. Onder het genot van een hapje was het de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, de gereden route te bespreken en te genieten van een heerlijke lunch. De lunch bestond dit keer uit een soepje, een heerlijk broodje met een warme hap en een salade.

Op naar Zeeland

Verzadigd en genoten van elkaars gezelschap stond iedereen weer te trappelen om op de motor te klimmen en verder te rijden. Uiteraard was het eerst tijd voor een tankstop, aangezien sommige motoren van tankstation naar tankstation rijden. Gelukkig worden deze tankstops altijd ingebouwd, dus dat is geen probleem. Om de route te vervolgen moesten we Hellevoetsluis verlaten, waar de camera crew klaar stond om toffe content te schieten van de 27 Rides-rijders. Onderweg zijn er wederom toffe foto’s gemaakt die je hier kunt bekijken. Aangekomen in het mooie Zeeland werd er nog een toffe route gereden met een korte stop voor een hapje en drankje aan de Brouwersdam. De route werd uiteindelijk vervolgd langs de windmolens en het water naar de eindlocatie Bergen op Zoom.

27 Rides neemt Bergen op Zoom over

Aangekomen bij de eindlocatie in Bergen op Zoom werd de toffe eindlocatie duidelijk. De motoren van alle 27 Rides-rijders konden op een lange rij worden uitgestald op het plein. Met veel bekijks van de mensen die op de terrassen zaten, was dit een toffe aankomst! Restaurant Teerkamer had op hun terras een deel gereserveerd voor de rijders zodat ze lekker konden neerploffen na het rijden en konden genieten van de warmte van het zonnetje. Op tafel lag een 3-gangenmenu waar iedereen uit kon kiezen. Ook hier leerden nieuwe leden elkaar kennen en werden er veel gesprekken gevoerd met allemaal één zelfde passie: motorrijden.

We hebben enorm genoten van deze heerlijke dag en kijken enorm uit naar de July Ride. Heb jij je al aangemeld? Dit kan hier! Mocht je alle foto’s van de afgelopen rit willen zien, is dit ook mogelijk!

Terug naar overzicht

Stay up to date

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, acties en meer rondom 27rides? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!