Proefrit op een BMW motorfiets naar keuze! Bekijken
€50 RUSH Cadeaubon bij nieuw lidmaatschap Bekijken
10% Korting op gehele assortiment + gratis verzending Bekijken
Lid worden

Nieuws

min

Succesvolle May Ride in Brabant!

Succesvolle May Ride in Brabant!

De May Ride was een fantastisch succes, waarom vraag je je af? We hadden meer dan 40 motorrijders en een heerlijke dag vol gezelligheid, leuke avonturen (off-road rijden) en lekker eten en drinken. De dikste motoren stonden weer opgesteld en iedereen was klaar om te gaan rijden. Ontdek wat je hebt gemist of herbeleef deze dag nogmaals!

De start bij BIQER Motor in Eindhoven

We zijn deze toffe rit gestart bij BIQER Motoren in Eindhoven, na aankomst van alle leden was het tijd voor gezelligheid. BIQER had gezorgd voor een heerlijk ontbijt waar onze 27 Rides leden lekker van konden genieten. Uiteraard mochten ook de worstenbroodjes niet ontbreken, we waren immers in Brabant. Na het welkomstpraatje van Robert van BIQER en Maurice konden we starten aan de eerste route. Onder de startboog, met de startvlaggen, stonden de 27 Rides girls klaar om de riders het startsein te geven.

Lunch time at Experience Island

Aangekomen na de eerste helft van de route van deze heerlijke dag kwamen we aan bij Experience Island. Hier had mobility partner BMW Motorrad een toffe experience voor onze 27 Rides riders klaarstaan. Onder leiding van GS Trophy kampioen Remy konden onze leden een poging wagen om de BMW 1250GS of de nieuwste 1300GS door het mulle zand heen te sturen. Dit was voor sommige motorrijders erg moeilijk, anderen ontdekten een verborgen talent en de kijkende riders hebben enorm kunnen genieten van dit gratis vermaak. Tijdens de off-road experience van sommige leden, kon de rest genieten van de lekkere lunch. Er stonden namelijk heerlijk belegde broodjes, wraps en een sapjes klaar.

27 rides may ride bij biqer
GP Products

Na het spelen in het zand was het tijd om ons weer klaar te maken voor de laatste rit van deze dag. Op naar onze partner GP Products! GP Products is dealer van onder andere Rotobox, Akrapovic en Remus en ze zijn partner van 27 Rides. GP Products is dealer van bedrijven die uiteindelijk aan jou weer een toffe upgrade voor je motor kunnen leveren. Aangekomen in Loon op Zand hebben onze leden de prachtig ingerichte showroom van GP Products kunnen bewonderen. Na een rondleiding en het zien van onder andere de nieuwe auto van Rico Verhoeven begon het toch wel lekker te ruiken. Mark, de eigenaar, had gezorgd voor een heerlijk diner, er werden namelijk allerlei verschillende soorten pizza’s vers gebakken op het terrein. Drankjes, hapjes, de gezelligheid van de 27 Rides family, een toffe experience en de dikke motoren van onze 27 Rides leden hebben dit een heerlijke dag gemaakt. Wij kijken hier dan ook weer met enorm veel plezier op terug!

Gelukkig hoeven onze 27 Rides riders elkaar niet te lang te missen aangezien we aanstaande zondag alweer de June Ride hebben staan! Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan hier! En voor alle foto’s van afgelopen May ride kan je hier klikken!

Terug naar overzicht

Stay up to date

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, acties en meer rondom 27rides? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!