Proefrit op een BMW motorfiets naar keuze! Bekijken
€50 RUSH Cadeaubon bij nieuw lidmaatschap Bekijken
10% Korting op gehele assortiment + gratis verzending Bekijken
Lid worden

JULY RIDE
JOIN THE RIDE

Je bent aanwezig bij alweer de vierde Ride van het jaar. Dit wordt een heerlijke rit welke van start gaat in Amersfoort en je meeneemt door de provincie Utrecht en eindigt aan het water!

Start bij van harten BMW amersfoort

We beginnen de dag bij dé BMW Motorrad dealer van midden-Nederland. De 27 Rides hostessen ontvangen je met open armen bij het indrukwekkende pand van Van Harten BMW, uiteraard staat hier een goede kop koffie en een lekker onbijt voor je klaar. Genoeg om je van voldoende energie te voorzien voor deze Ride!

Na we de tijd hebben genomen om al het moois in de showroom te bekijken en de rijdersbriefing hebben gedaan, stappen we rond 11:30 op de motoren. We maken ons op voor het ochtendprogramma wat ons onder andere richting de Veluwe brengt.

Heerlijk rijden door midden-Nederland

Na een gezellige start bij Van Harten rijden we langs de Veluwe, over de Buurlose heide en het Kootwijkerzand om in Nijkerk uit te komen voor de lunch. Hier strijken we neer bij Moeke Nijkerk voor een lekkere lunch. Wanneer we genoeg hebben gegeten, stappen we weer op om richting de Loosdrechtse plassen te rijden.

Gezellige afsluiter op en aan het water

‘s Middags komen we aan bij Jachthaven Kortenhoef. Hier stappen we aan boord van één van hun sloepen en genieten we van een gezellige tocht over de Loosdrechtse Plassen. Bij terugkomst gaan we aan tafel en dineren we lekker bij restaurant Docks, waar we kunnen napraten over de mooie rit die we vandaag hebben gehad.

PLANNING JULY RIDE

  • 10:00 – Ontvangst bij Van Harten BMW (Hanzeboulevard 24, Amersfoort)
  • 11:30 – Vertrek vanaf Van Harten BMW voor de eerste rit van de dag
  • 13:15 – Aankomst restaurant Moeke Nijkerk (Oude Barneveldseweg 98, Nijkerk)
  • 14:30 – Start de motoren voor deel 2 van de July Ride
  • 16:00 – Aankomst Jachthaven Kortenhoef (Moleneind 2A, Kortenhoef) en aan boord op de sloep
  • 17:15 – Bij terugkomst heerlijk eten bij Restaurant Docks
  • 18:30 – Einde July Ride

 

Route
Ochtend

De GPX route is te downloaden via de buttons hieronder. Download het bestand op je telefoon, open deze en laad deze in een van de motor navigatie apps: Calimoto (Apple / Android), Scenic (Apple) of BMW Motorrad Connected (Apple / Android).

GOOGLE MAPS ROUTE: https://maps.app.goo.gl/KEhJ119cGTf3zEdT8

GPX Ochtendroute - wetransfer

Route
Middag

De GPX route is te downloaden via de buttons hieronder. Download het bestand op je telefoon, open deze en laad deze in een van de motor navigatie apps: Calimoto (Apple / Android), Scenic (Apple) of BMW Motorrad Connected (Apple / Android).

GOOGLE MAPS ROUTE: https://maps.app.goo.gl/mFTrqUQYTHQmULCM8

GPX Middagroute - wetransfer

Stay up to date

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, acties en meer rondom 27rides? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!