Proefrit op een BMW motorfiets naar keuze! Bekijken
€50 RUSH Cadeaubon bij nieuw lidmaatschap Bekijken
10% Korting op gehele assortiment + gratis verzending Bekijken
Lid worden

APRIL RIDE
JOIN THE RIDE

De allereerste Ride van het jaar is altijd een bijzondere. Iedere motorrijder kijkt namelijk de hele winter uit naar het moment dat zij hun bike weer uit de stalling kunnen halen voor die ene eerste ride.

Traditiegetrouw start de April Ride vanaf het 27 Rides HeadQuarters met een heerlijk ontbijt en vooral het fijne weerzien van je biker buddies. Na een lange winter zal het een gezellig weerzien worden met de overige 27 Rides leden.

START BIJ 27 RIDES HEADQUARTERS

We nodigen je graag uit bij het hoofdkantoor van 27 Rides & StreetGasm. Hier wordt je verwelkomd door onze lieftallige hostessen en beginnen we de dag met een goed ontbijt.

Het wordt een gezellig weerzien met de overige 27Rides leden. Na een welkomstwoordje door Maurice Hartsuiker zullen we het startsein geven van deze April Ride.

Schnitzels eten bij Bei Mutti

Wanneer je de ochtend lekker gereden hebt, is het belangrijk om jezelf tijdens de lunch aan te vullen met de broodnodige energie. Dat gaan we doen bij hét Schnitzel restaurant van Oosterbeek. Hier worden de schnitzels gemaakt zoals alleen moeders dat kan!

Finish BBQ bij Fort bij Vechten

We sluiten de dag bij deze unieke evenementen locatie. Parkeer je bike binnen het Fort, nabij de bunkers en geniet van een afsluitende barbeque samen met de 27 Rides Family. Fort bij Vechten is een zeer fotogenieke locatie. Perfect voor wat gave shots met jouw bike.

 

PLANNING

  • 10:00 – Ontvangst bij 27 Rides HQ – Reactorweg 291, Utrecht
  • 11:30 – Vertrek vanaf het SG HQ voor de eerste rit van de dag
  • 13:15 – Aankomst lunchlocatie Bei Mutti – Plein 1946 3, Oosterbeek
  • 14:30 – Start de motoren voor deel 2 van de April Ride
  • 16:00 – Tussenstopje 📸
  • 17:00 – Aankomst finish Fort bij Vechten – Achterdijk 12, Bunnik
  • 18:00 – Einde April Ride

 

 

GPX route
Ochtend

We starten bij het 27 Rides HeadQuarters in Utrecht. Hier vandaan vertrekken we in twee groepen voor de ochtend etappe. We rijden door het groene hart van Nederland en een stukje over de Veluwe om bij de lunchlocatie aan te komen.

GPX Ochtendroute

GPX route
Middag

Vanaf Bei Mutti in Oosterbeek rijden we al snel mooie dijkjes op. We rijgen de Grebbedijk, Lekdijk en Rijndijk aan elkaar en zetten zo via ontelbare bochten koers naar de finishlocatie; Fort bij Vechten.

GPX Middagroute