StreetGasm

De toonaangevende lifestyle/autoclub
Voor bezitters van sportieve en exotische auto’s.

Sinds de oprichting in 2006 is StreetGasm uitgegroeid tot een wereldwijd begrijp. Onze exclusieve club richt zich op sportwagenbezitters die houden van de mooie dingen in het leven. Bij StreetGasm maak je blijvende herinneringen die beleefd worden samen met gelijkgestemden. Jaarlijks organiseert StreetGasm een breed scala aan evenementen, reizen en (lifestyle) activiteiten voor haar leden.

Een exclusief netwerk

Tijdens onze activiteiten staat de sportauto altijd centraal maar de persoonlijke connectie met onze leden vinden wij het allerbelangrijkst. Binnen StreetGasm voeren we een zorgvuldig selectiebeleid om het netwerk waardevol en vruchtbaar te houden.

StreetGasm evenementen

StreetGasm kenmerkt zich door het op hoog niveau organiseren van evenementen in binnen- en buitenland. Dit gaat van compleet verzorgde dagtours, netwerkborrels en rijvaardigheids- trainingen binnen Nederland tot internationale meerdaagse trips door heel Europa. Sinds enkele jaren is daar Arabian Miles, een luxe trip door de Verenigde Arabische Emiraten, bijgekomen.

De snelste familie van Europa

Plezier maken, netwerken, je rijvaardigheid verbeteren en vooral lekker genieten van de mooiste dingen in het leven. De StreetGasm Family is inmiddels uitgegroeid tot de grootste supercar familie van Europa en biedt je alle mogelijkheden om optimaal te genieten van je supercar!

Leden aanbieding

Word lid om aanbiedingen te zien

Lid worden