Docendi – Specialistisch rijcoach

Docendi verzorgt exclusieve voortgezette rijvaardigheidstrainingen voor particulieren, bedrijven & (semi-) overheidsinstellingen. Alle trainingen worden verzorgd op de openbare weg en met uw eigen auto of motor.

In de wereld van de voortgezette rijvaardigheid is het trainen op de openbare weg uniek. Immers, de meeste aanbieders trainen op circuits of andere afgesloten oefenlocaties. Uiteraard is deze manier van trainen bewust zo door Docendi gekozen: u traint immers daar waar het gebeurt en met de auto of motor waarmee u dagelijks onderweg bent.

Daarbij is het natuurlijk best een vreemde gedachte dat bestuurders – na het behalen van het rijbewijs – mogen rijden met soms zeer exclusieve en vermogende auto’s & motoren, zonder dat hiervoor extra vaardigheden en inzichten aangeleerd hoeven worden.

Docendi biedt daarom een uniek aanbod aan voortgezette rijvaardigheidstrainingen, waarbij u rijtechnieken en verkeersinzichten krijgt aangeleerd welke normaal gesproken alleen voor o.a. arrestatieteams en anti-terreureenheden beschikbaar zijn!

De rode draad in alle trainingen van Docendi is het vergroten van uw bewustwording in combinatie met de drie V’s uit de wereld van het voortgezet rijden:

VEILIG – VLOT – VERANTWOORD

Door mijn achtergrond en jarenlange ervaring in het verzorgen van (specialistische) rijopleidingen voor diverse onderdelen van o.a. politie en defensie is er altijd een aanbod voor uw wens. Maatwerk dus!

Kijk daarom ook even op de pagina over mij, zodat u een goede indruk krijgt van mij en mijn portfolio.

Docendi maakt tijdens de training – in overleg met u – gebruik van een dashcam als instructiemiddel. De beelden kunnen n.l. direct op een tablet worden teruggekeken. Hierdoor wordt inzichtelijk wat er tijdens de trainingen besproken wordt. En – als u dit wenst – wordt uw rijtraining vastgelegd met een gopro camera, zodat u de on-board beelden naderhand nog eens kunt terug kijken.

Leden aanbieding

Word lid om aanbiedingen te zien

Lid worden