BMW Motorrad Nederland

BMW Motorrad Nederland is de officiële mobility partner van 27 Rides.

BMW Motorrad richt zich niet alleen op de motorfietsen, maxi-scooters en uitrusting. De unieke BMW Motorrad-beleving vertaalt zich ook in spectaculaire evenementen en partnerships die naadloos bij het merk aansluiten en nieuwe doelgroepen aanspreken.
Bovendien zijn de BMW motorfietsen individueel en expressief. Er is voor elke categorie motorrijder een machine die tot in detail is ontwikkeld en beproefd voor een specifieke beleving van motorrijden. Van Heritage, Roadster en Urban Mobility tot Sport, Tour en Adventure.

BMW Motorrad brengt constant nieuwe technologieën op de markt en boort met succes nieuwe segmenten aan. De innovaties zorgen voor meer rijplezier, prestaties, veiligheid en aanbod voor de klanten. BMW Motorrad zet bovendien krachtig in op de ontwikkeling van elektrische modellen voor met name de stedelijke omgeving.

De veiligheid van motorrijders zien wij als de belangrijkste verantwoordelijkheid van de motorfietsindustrie. Inmiddels is onze focus op veiligheid geëvolueerd in het revolutionaire Safety 360° concept. Het concept bestaat uit: innovatieve veiligheidstechnologieën in de motorfiets, kwalitatief hoogwaardige en functionele rijdersuitrusting en rijtrainingsprogramma’s.

Benieuwd naar wat BMW Motorrad allemaal te bieden heeft, ga naar bmw-motorrad.nl of bezoek één van onze 18 BMW Motorrad dealers in Nederland

 

Leden aanbieding

Word lid om aanbiedingen te zien

Lid worden