WIE ZIJN WIJ

In de zomer van 2020 vatte Dennis Rügebregt, Maurice Hartsuiker & Eric Keijer – drie vrienden met een passie voor motorrijden – het plan op om samen een mooie tourrit te organiseren.

Omdat de drie mannen allemaal op compleet verschillende type motoren rijden, besloten ze om allemaal een paar vrienden mee te vragen… al snel stonden er 27 vrienden en bekenden klaar voor de eerste rit. Het bleek dat er nogal wat ondernemers in het netwerk van de drie oprichters zaten die wel een motor bezitten, maar dat deze amper tot nooit gebruikt worden door het gebrek aan tijd en vooral het gebrek aan een goede reden om de motor te pakken.

De drie vrienden beloofden aan de rest van de vriendengroep dat er vaker een motorrit zou worden georganiseerd en zo geschiedde. De groep werd groter, het enthousiasme nam enorm toe en zo zag de nieuwe 27 Rides community het levenslicht.

EVENEMENTEN EN REIZEN

We organiseren ieder jaar een aantal mooie dagtours in Nederland waarbij genieten en werken aan jouw persoonlijke netwerk centraal staan. Daarnaast organiseren we ook compleet verzorgde luxe motorreizen naar de mooiste plekken van de wereld.

Rijdt je motor maar wil je graag werken aan je driving skills? Vanuit 27 Rides bieden wij de mogelijkheid om aan jouw persoonlijke skills te werken, zowel Onroad als Offroad.

 

EEN BUSINESS COMMUNITY OP 2 WIELEN

Ons drukke leven zorgt er soms voor dat we te weinig genieten. Bij 27 Rides vinden we dat genieten en plezier hebben de basis is van goed ondernemerschap.

Onze unieke formule brengt voornamelijk ondernemers met een gedeelde passie voor motorrijden samen die op een actieve manier aan hun netwerk kunnen werken terwijl er ondertussen enorm veel plezier wordt gemaakt.

Voor onze 27 Rides Business Pro leden organiseren wij 6x per jaar mooie dagtours waarbij genieten van het motorrijden en netwerken centraal staan. Ook organiseren wij compleet verzorgde reizen naar de mooiste plekken van Europa waarbij we je maximaal ontzorgen voor een onvergetelijke tour! Daarnaast zorgen wij minimaal 2x per jaar voor een gezellige (netwerk) borrel voor al onze Business Pro leden.

ONDERNEMERS & CAPTAINS OF INDUSTRY

Onze Business Pro community richt zich op captains of the industry en besluitbevoegden. Wanneer je lid bent, krijg je een uitgebreid business profiel op ons platform waarbij je gemakkelijk kunt connecten met de andere ondernemers in ons netwerk.
Lid worden is op uitnodiging of op basis van goedkeuring.