Welkom op 27 rides

februari 19, 2021

Welkom op 27 Rides! Het gloednieuwe platform voor motorrijders die graag samen met gelijkgestemden van hun passie te genieten en daarnaast ook nog eens hun persoonlijke en zakelijke netwerk te verbreden.

Motorrijden is niet voor iedereen weggelegd en rijders delen dan ook iets bijzonders. We groeten elkaar niet voor niets… en ook van de motor zijn fellow riders eenvoudig te herkennen. We delen die wil en overtuiging om het op je eigen manier te doen. De hang naar avontuur. We zijn levensgenieters. En dat doen we op volle snelheid en het liefst samen met onze vrienden.

Dat kan nu allemaal bij de nieuwe riders community van 27 Rides! We organiseren verschillende ride-outs per jaar met een geheel verzorgd dagprogramma. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je inschrijven voor je eerste 27 Rides rit!

Voor wie?
Je bent een avontuurlijke ondernemer (of hebt een ondernemersspirit) met een motorrijbewijs en geniet van het rijden, maar je bent ook druk dus je vrije tijd is heilig. Dan is het lekker als je zeker weet dat alles goed geregeld is en je je in goed gezelschap bevindt tijdens de ritten.

Hoe doen we dat?
Lidmaatschap van 27 Rides is uitsluitend op uitnodiging en/of goedkeuring; zo zorgen we voor een groot netwerk van rijders met dezelfde mindset… Work like a captain, play like a pirate!

NOG GEEN LID?! KLIK DAN HIER