September Ride 2022: Foto’s nu online!

september 20, 2022

De September Ride van dit jaar was weer een geweldige dag!

Op zaterdag 17 september kwamen we samen bij de BMW dealer Broekhuis in Enschede. Een mega gezellige groep, veel verschillende motoren en een mooie route! Vanaf hier reden we een mooie route richting een heerlijke lunch plek. We werden ontvangen bij Landgoed de Uitkijk om onze buiken te vullen.

Na de lunch zijn we weer op de motor gestapt om direct over de Sallandse Heuvelrug te knallen! Wat een uitzicht heb je hier, het lijkt wel het buitenland als je de foto’s mag geloven! Helaas hebben we hierna wat regen moeten trotseren maar dat hield niemand tegen om te genieten van deze dag. Halverwege het middag gedeelte hadden we een korte tussenstop om even te klagen over het weer en om de benen te strekken om ons op te maken voor het laatste deel van de route.

Het laatste gedeelte van de route bracht ons over de grens van Duitsland. We hebben namelijk de dag afgesloten bij VDM Cars in Gronau. Hier stonden hele dikke exclusieve motoren voor ons opgesteld en daarnaast hebben we mogen genieten van andere dikke machine’s op 4 wielen terwijl we genoten van heerlijke broodjes en ander lekkers.

Voor iedereen die nog even wilt nagenieten hebben we alle media klaargezet voor jullie.
Vergeet ons niet te taggen in de foto’s!

Klik hier voor de foto’s