Seizoenafsluiter: September ride

september 25, 2023

Na regen komt zonneschijn! Het natte begin van de September ride maakte gelukkig plaats voor beter weer en uiteindelijk zelfs het zonnetje. Dit keer was Noord-Brabant aan de beurt, herbeleef de dag of krijg een impressie van hoe het is om met 27 Rides mee te rijden!

De dag begon bij VD Akker in Best. Waar we met koffie, voorzien van ons 27 Rides logo, en natuurlijk hoe kan het ook anders in Brabant, met lekkere worstenbroodjes werden ontvangen. Langzaam kwam iedereen binnen, allemaal zin in het laatste ritje van het jaar. Gelukkig stond er lekker eten en drinken op ons te wachten en voor de liefhebbers, een showroom vol met indrukwekkende auto’s. Na het welkomstpraatje van zowel Maurice als VD Akker was het dan tijd om te gaan doen waar iedereen voor gekomen is: motorrijden! 

 

 

 

 

 

Nadat de groep onderverdeeld was in de sportieve- en tourgroep was het tijd om dan te gaan. De prachtige hostesses stonden klaar om het startsein te geven, tijd om lekker te gaan rijden. De ochtend route ging door allerlei Brabanste dorpen over toffe routes met mooie bochten en gaf ons de gelegenheid om zo nu en dan eens goed gas te geven.

Op het einde van de ochtend rit kwamen beide groepen op de lunchlocatie in Tilburg aan. Bij Jaxx Marina was er plaats gemaakt voor de 27 Rides familie om na het ochtendritje te genieten van een lekkere lunch. Nadat de groep compleet was hebben wij onder het genot van een soepje en heerlijke broodjes gezellig kunnen bijpraten. We blijven het leuk vinden dat nieuwe en oude members, ongeacht motor of rijniveau, elkaar leren kennen en met elkaar kunnen netwerken.

Tijd voor de middagrit maar eerst, tanken! Volle tank? Check! Tijd om te beginnen met het laatste ritje van het motorseizoen. Ook voor deze middag was er een toffe route uitgezet, we reden langs het water en tussen de weilanden door over mooie bochtige wegen met prachtig uitzicht. Het blijft genieten om met zo’n grote groep motorliefhebbers onderweg te zijn!

De eindlocatie was in zicht! Na het laatste stuk rijden werden we ontvangen door de 27 Rides hostesses die met de finish vlaggen de laatste rit van het jaar officieel afvlagden. Aangekomen op de eindlocatie bij LSeven Beachclub was het tijd om met z’n allen na te genieten. Met eten en drinken en de gezelligheid van de familie, is het motorseizoen van 2023 dan toch echt tot zijn einde gekomen.

 

 

 

 

 

We willen jullie allemaal graag bedanken voor een leuke rit en voor een geslaagd motorseizoen. Naast dat we niet zonder onze leden kunnen, zijn onze partners onmisbaar. Ook was het tijdens deze ride mogelijk om een BMW-motor te huren, verzorgd door onze partner BMW Motorrad. Tijdens de september ride werden we vergezeld door Merle Stad en Niels van Egmond. Onze partner GP Products was aanwezig en tijdens deze ride werd GP Products vertegenwoordigd door Kevin van Agtmaal.

Het motorseizoen is helaas tot een einde gekomen, maar wees niet getreurd! We zijn van plan om nog andere leuke events te organiseren om de winter door te komen. Hou de app of de website in de gaten, en wie weet tot snel!

27 Rides Merchandise

Wil je nu ook zo’n toffe 27 rides trui en ben je lid van 27 Rides? Dan krijg je met jouw persoonlijke code 27% korting als je iets besteld in onze shop!

Bestel jouw trui hier!