July Ride: Foto’s nu online!

juli 14, 2021

Op Zondag 11 Juli stond Zuid Limburg op het programma bij 27 Rides. 36 leden van onze leuke club reisden af naar het zonnige zuiden voor wat wederom een heerlijke Ride zou gaan worden.

Het zonnetje kwam al vroeg door en het fraai gelegen Chateau St. Gerlach vormde het decor voor onze ontvangst. Nadat de deelnemers een warm welkom hadden gekregen van onze mooie hostessen stond er een lekker stuk vlaai klaar en kon men zich opmaken voor de rijdersbriefing.

Na de briefing was er nog even tijd om te genieten en wat plaatjes te schieten en rond 11:00 stapten we op voor de eerste etappe van de July Ride. Genieten met de Grote “G”, de wegen in Zuid Limburg zijn om van te smullen en het bonte gezelschap aan motoren zorgde in combinatie met de fraaie omgeving voor heerlijke uitzichten!

Rond het middaguur kwamen we aan op Maastricht Airport voor een wel heel speciale lunch. In de Hangar van Heliair wachtte ons een heerlijke lunch, welke mogelijk gemaakt werd door Liberty Cars en HeliAir.

Na de lunch wachtte ons nog meer mooie wegen en was er nog een korte pitstop alvorens we aankwamen op de eindlocatie in Brunssum waar een heerlijke BBQ de afsluiter van de dag was. Wij hebben weer enorm genoten en kijken uit naar onze volgende rit in Augustus.

Klik hier voor de foto’s

Klik hier voor de video

Wij willen in het bijzonder bedanken:

BMW Motorrad Nederland onze mobility partner
Liberty Cars in Valkenburg voor het verzorgen van de heerlijke Lunch
HeliAir Maastricht voor de bijzondere ontvangst

verder gaat onze dank uit naar de sponsoren voor het mogelijk maken van de July Ride
Motorkledingstore
Akrapovic
Six stars Agency
Nights & Day security
StreetGasm
Team event makers
Buddha to Buddha