August Ride: Een volledig verslag van deze trip door Zeeland!

augustus 18, 2021

27 Rides is dé club met ondernemers waar je gezamenlijk kunt genieten van het motorrijden. Dit doe je tijdens de verschillende Rides die door het jaar georganiseerd worden. Zondag 15 augustus werd alweer de vierde Ride van het jaar gereden. Ditmaal stond er een rit door het mooie Zeeland op het programma.

KLIK HIER OM DIRECT NAAR HET FOTO ALBUM TE GAAN

Ontvangst bij MR Motoren in Barendrecht

Tijdens deze August Ride werd de ontvangst gedaan bij MR Motoren in Barendrecht. Deze BMW Motorrad dealer, gerund door Rob de Ruiter en Marcel Kremers, is een prachtige zaak waar het voor ieder soort motorrijder genieten is. Naast de topmodellen van BMW hebben zij ook een uitgebreide selectie aan occasions, speciale modellen en accessoires. Passie en beleving zijn de kernwoorden van deze dealer, iets wat je direct voelt wanneer je hier naar binnen stapt.

Het normaal zo rustige Barendrecht werd al vroeg in de ochtend wakker geschud door de ronkende motoren van de arriverende 27 Rides leden. De August Ride verwelkomde het hoogste aantal deelnemers tot nu toe. Het werd een bonte mix van veel verschillende merken en typen motoren. Uiteraard was BMW sterk vertegenwoordigd met hun topmodellen zoals de populaire GS, de snelle S1000R en S1000RR maar ook de stoere R NINE T’s. Niet in de laatste plaats door onze mooie samenwerking en de mogelijkheid om BMW motoren te huren tijdens onze Rides.

 

Ochtendetappe dwars door Zeeland

Na een heerlijk verzorgd ontbijt volgde het welkomstwoord door de 27 Rides organisatie en Rob van MR Motoren. Hierna maakten de deelnemers zich klaar om te beginnen aan de August Ride. Deze August Ride nam de 27 Rides leden mee over de mooiste wegen van Zeeland en door de typisch Zeeuwse dorpjes. Tijdens de ochtendetappe werd er gereden over de Zeelandbrug, en via Middelburg en Zouteland kwam de groep uiteindelijk aan in Westkapelle. Hier werden de bikes netjes geparkeerd op de dijk van Westkapelle. Lunch werd er geserveerd in een gezellig restaurantje met uitzicht op de Noordzee.

 

Zeehonden spotten op de Brouwersdam en finish bij het Kasteel van Rhoon

De middagroute leidde de 27 Rides leden weer terug richting het noorden. Na een mooi ritje over de Zeeuwse dijken en langs deltapark Neeltje Jans kwam men aan op de Brouwersdam. Hier stonden onze prachtige hostessen klaar met een verfrissend drankje. Al snel waren er een aantal leden die zagen wat deze plek onder andere zo bijzonder maakt, namelijk de grote populatie aan zeehonden. Waar de één vol overtuiging riep dat hij een zeehond zag, zo stond de ander minutenlang naar de zee te turen zonder succes. Gezellig was het wel!

  

De laatste etappe van deze August Ride bracht de deelnemers naar het prachtige Kasteel van Rhoon. Op deze idyllische plek werden de deelnemers afgevlagd door de 27 Rides hostessen en konden ze genieten van een welverdiende afsluitende barbecue. Hier werd onder het genot van een drankje nog even uitgebreid nagekletst over de belevingen van deze August Ride. Vanaf hier keerden de leden tevreden huiswaarts, of werden de gehuurde BMW Motoren weer ingeleverd bij MR Motoren in Barendrecht.

  

Op naar de volgende Ride in September!

KLIK HIER OM DIRECT NAAR HET FOTO ALBUM TE GAAN

 

In het bijzonder bedanken wij vandaag MR Motoren voor de geweldige ontvangst.