August Ride, herbeleef deze dag!

augustus 17, 2023

Tijdens de August Ride genoten we van een typische Nederlandse zomerdag! Zonnestralen, warmte, bewolking en toch een regenbui. Gelukkig had de gezelligheid de overhand en hebben wij enorm genoten van de August Ride!

De dag begon bij onze partner, MotorkledingStore in Vianen. Zij verwenden ons met een goede kop koffie, heerlijke worstenbroodjes en nog een hele hoop andere lekkernijen. De imposante winkel was het starttoneel van deze vijfde rit van het jaar. Een aantal van de rijders gingen de uitdaging aan en probeerden de topscore te verbreken op de motortrainer. Een unieke beleving voor een motorrijder om op een hyperrealistische simulator over het circuit te rijden.

Toen het tijd was om in actie te komen, verdeelden de rijders zich in een tour- en een sportieve groep. Het was tijd om de route vol bochten, lange stukken om even flink het gas open te trekken en prachtige omgevingen te gaan ontdekken. De sportieve groep vertrok met een sportieve snelheid  -uiteraard binnen de grenzen van de snelheidslimieten- via verschillende dijkwegen naar de lunchlocatie.

Tot ieders verbazing was het de tourgroep die de sportieve groep als eerste verwelkomde. Wat blijkt, zij hadden watervrees en hebben het pondje overgeslagen en zijn over de brug gegaan. Hoewel motorrijden de gemeenschappelijke band is die ons bij 27 Rides verenigt, valt er naast deze gedeelde passie nog zoveel meer te ontdekken over elkaar. De lunch biedt een perfecte gelegenheid om elkaar na een mooie rit zowel persoonlijk als zakelijk beter te leren kennen.

Na een smakelijke lunch was het tijd voor de middagrit! Ondertussen was de sportieve groep vergezeld door enkele rijders uit de tourgroep. En wie kan het ze kwalijk nemen? Na al dat slechte weer kriebelt het natuurlijk om eens goed gas te geven. We gingen met een grote groep motorrijders verder over mooie wegen met bochten die schreeuwden om veroverd te worden. Tijdens een rit is een mooie route natuurlijk belangrijk, maar wat is een rit zonder de gezelligheid van je vrienden? Een groepje riders was verbonden via hun communicatiesetjes en er is maar een woord die dit kan omschrijven; chaos, maar dan wel een gezellige chaos ;).

SAY “CHEESE”! Terwijl we koers zetten naar de eindbestemming, legden Mick Kok en zijn chauffeur in de Porsche Panamera geweldige foto’s vast van de rijders. Tegelijkertijd heeft Jay indrukwekkende videobeelden gecreëerd (deze zullen later nog op onze social media kanalen verschijnen). Voel je vrij om de foto’s te delen op social media kanalen, en vergeet daarbij 27 Rides niet te taggen.

Bij aankomst op de eindbestemming, het prachtige Restaurant Docks gelegen in Jachthaven Kortenhoef, werden we hartelijk ontvangen door onze hostesses. Hier werden verfrissende drankjes en voortreffelijk eten voor ons klaargemaakt. Bij restaurant Docks werden niet alleen goede verhalen uitgewisseld maar werden vreemden, vrienden van elkaar en er werd flink nagepraat over de geweldige BMW-motoren die we dankzij onze partner BMW Motorrad konden ervaren. We kijken nu al uit naar het weerzien met de 27 Rides familie bij onze laatste rit van dit seizoen!

SEPTEMBER RIDE – 17 September
Klik hier om je in te schrijven voor de September Ride. Heb je geen motor op dit moment? Geen probleem! Met hulp van BMW Motorrad regelen we graag een huurmotor voor je. Ook vinden wij nieuwe gezichten erg leuk, dus mocht je iemand kennen die naast motorrijden ook graag onderdeel wordt van een gezellige familie, iedereen is welkom!