September Ride 2022

Nederland - Twente

Locatie.

Nederland - Twente

Op.

17-09-2022

Deelnemers.

10

INSCHRIJVING GESLOTEN

September Ride

Onze September Ride van 17 September neemt je mee naar het oosten van het land. We hebben namelijk de mooiste rijderswegen van Twente voor je uitgezocht.

Bij deze Ride willen we graag de dag van te voren al samenkomen net zoals jullie gewend zijn van de Limburg Ride. We adviseren een kamer te boeken bij Van Der Valk Enschede. Dit is op loopafstand van het startpunt van zaterdag.

We beginnen de zaterdag bij BMW Motorrad dealer Broekhuis. Je wordt ontvangen met een lekkere kop koffie of thee en een ontbijtje. Na de verplichte briefing stappen we onze Bikes en wacht ons een geweldige dag sturen!

De eerste stop zal zijn op een heerlijke lunch plek.
Hier kan je nagenieten van het eerste stuk rijden en maken we ons op met gevulde buik voor het middag gedeelte.

Vanaf hier rijden we naar een toffe pitstop om even de benen te strekken bij een mooi uitzicht met een koud drankje. Om vervolgens onze route te hervatten richting Duitsland waar we de dag afsluiten bij VDM Cars in Gronau.

WILT U TIJDENS DE SEPTEMBER RIDE EEN BMW MOTOR HUREN?
27 Rides Business Pro leden kunnen voor slechts €120,- excl. 21% BTW per dag een BMW motor huren om dit evenement mee te rijden. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze mobility partner BMW Motorrad. Het aantal beschikbare huurmotoren is beperkt en first come, first served.

Je kunt deze motor reserveren tijdens het boeken van het evenement. Wij nemen dan contact met je op over de beschikbare modellen.

Meer info

Alles op een rijtje

Zaterdag 17 September

10:00 Verzamelen bij BMW Motorrad dealer Broekhuis
11:00 Gezamenlijk Vertrek
13:00 Lunch
14:30 Gezamenlijk Vertrek
16:30 Afsluiting van de dag bij VDM Cars in Gronau met heerlijk eten en drinken.


Mogelijk gemaakt door:

 

Inschrijving gesloten voor September Ride 2022

Meer events

Ticket: September Ride - Gast

Om jouw deelname aan de September Ride zo comfortabel mogelijk te maken hebben we diverse mogelijke extra’s welke je tegen een kleine meerprijs kunt selecteren.

BMW Motorfiets voor een dag, powered by BMW Motorrad NL
Wij bieden via onze Officiële mobility partner BMW Motorrad Nederland, de mogelijkheid om deze dag te rijden op een BMW Motorfiets naar keuze. Je kunt hierbij kiezen uit het complete modellengamma uit de demovloot. Klik hier voor meer info

Haal- en brengservice
We bieden graag de mogelijkheid om te zorgen dat jouw motorfiets al voor je klaar staat op de startlocatie. Uiteraard nemen we hem dan ook weer mee vanaf de laatste stop. Je kunt de motor thuis op laten halen of kiezen voor het inlever- en ophaal punt: Pilotenstraat 34, Amsterdam.

Kies extra opties:

Wil je tijdens de September Ride gebruik maken van een BMW Motorfiets?
€ 120
Wil je gebruik maken van het optionele motor transport?
€ 200
Volgende