Oktober Ride 2022

Nederland - Flevoland

Locatie.

Nederland - Flevoland

Op.

16-10-2022

Deelnemers.

50

Evenement start over

Days

Hrs

min

sec

Nog 9 plaatsen

Oktober Ride

Op Zondag 16 oktober staat de October Ride op de planning. Tijdens de October Ride hebben we de mooiste wegen uitgekozen rond Flevoland.

We starten deze dag bij de BMW dealer van Harten in Amersfoort. Je wordt ontvangen met een lekkere kop koffie of thee en een ontbijtje. Na de verplichte briefing stappen we onze Bikes en wacht ons een heerlijke dag sturen!

De eerste stop zal zijn bij Wajer die bekend staan om hun snelle maar zeer luxe boten. Bij Wajer zal tevens ook een heerlijke lunch op ons wachten.

Vanaf Wajer rijden we weer een mooie route richting het zuiden naar Donkervoort in Lelystad. Hier sluiten we de dag af met een heerlijke diner omringt door de meeste dikker supercars gebouwd door Donkervoort.

WILT U TIJDENS DE OCTOBER RIDE EEN BMW MOTOR HUREN?
27 Rides Business Pro leden kunnen voor slechts €120,- excl. 21% BTW per dag een BMW motor huren om dit evenement mee te rijden. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze mobility partner BMW Motorrad. Het aantal beschikbare huurmotoren is beperkt en first come, first served.

Je kunt deze motor reserveren tijdens het boeken van het evenement. Wij nemen dan contact met je op over de beschikbare modellen.

Meer info


Alles op een rijtje

Zondag 16 Oktober

10:00 Verzamelen bij BMW dealer Van Harten
11:00 Gezamenlijk Vertrek
13:00 Lunch bij Wajer
14:30 Gezamenlijk Vertrek
16:30 Afsluiting van de dag met een heerlijk diner bij Donkervoort


Mogelijk gemaakt door:

Tickets

October Ride - Business Pro Dit ticket geeft toegang tot de October Ride Login: klik hier
€ 0.00,-
October Ride - Gast Dit ticket geeft toegang tot de October Ride
€ 150,-
October Ride - Premium Dit ticket geeft toegang tot de October Ride Login: klik hier
€ 125,-

Ticket: October Ride - Gast

Om jouw deelname aan de October Ride zo comfortabel mogelijk te maken hebben we diverse mogelijke extra’s welke je tegen een kleine meerprijs kunt selecteren.

BMW Motorfiets voor een dag, powered by BMW Motorrad NL
Wij bieden via onze Officiële mobility partner BMW Motorrad Nederland, de mogelijkheid om deze dag te rijden op een BMW Motorfiets naar keuze. Je kunt hierbij kiezen uit het complete modellengamma uit de demovloot. Klik hier voor meer info

Haal- en brengservice
We bieden graag de mogelijkheid om te zorgen dat jouw motorfiets al voor je klaar staat op de startlocatie. Uiteraard nemen we hem dan ook weer mee vanaf de laatste stop. Je kunt de motor thuis op laten halen of kiezen voor het inlever- en ophaal punt: Pilotenstraat 34, Amsterdam.

Kies extra opties:

Wil je tijdens de October Ride gebruik maken van een BMW Motorfiets?
€ 120
Wil je gebruik maken van het optionele motor transport?
€ 200
Volgende