June Ride

Nederland

Locatie.

Nederland

Op.

06-06-2021

Deelnemers.

40

INSCHRIJVING GESLOTEN

June Ride

Zondag 6 juni staat de tweede officiële 27 Rides rit op het programma; de June Ride.

Van Harten BMW Amersfoort opent speciaal voor ons haar deuren. Zij ontvangen ons met een heerlijke kop koffie en een lekkernij. Na het gezellige weerzien met de overige 27 Rides leden maken we ons op voor het ochtendprogramma van deze June Ride. Er is een mooie route uitgestippeld welke je zal leiden over de Veluwe en de Posbank. Bereid je voor op mooie uitzichten en heerlijke slingerwegen.

Rond het middaguur komen we aan in het centrum van Arnhem waar we gaan genieten van een welverdiende lunch. We strijken neer op het mooie terras van dit gerenommeerde restaurant voor we ons klaarmaken voor de middagroute.

We zetten koers richting het pittoreske Rhenen. Dijkweggetjes wisselen we af met kronkels alvorens we aankomen bij de Grebbeberg, deze kennen jullie natuurlijk allemaal van de Slag om de Grebbeberg in 1940. Hier bevindt zich het ereveld Grebbeberg waar Nederlandse militairen begraven liggen. Hier doen we een kleine pitstop en kunnen we hergroeperen.

Vanaf de Grebbeberg is het nog een kleine 45 minuten rijden naar de laatste stop van deze June Ride. We sluiten af bij Restaurant de Hof in Renswoude. Hier worden we getrakteerd op verschillende heerlijke hapjes en een drankje.

WILT U TIJDENS DE JUNE RIDE EEN BMW MOTOR HUREN?
27 Rides Business Pro leden kunnen voor slechts €120,- excl. 21% BTW per dag een BMW motor huren om dit evenement mee te rijden. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze mobility partner BMW Motorrad. Het aantal beschikbare huurmotoren is beperkt en first come, first served.

Indien je hiervoor kiest, zal je gehuurde motor ‘s ochtends bij van Harten Amersfoort voor je klaar staan. De vertegenwoordigers zullen je een uitgebreide uitleg geven over de motor.

Na afloop van het evenement kun je de motor weer inleveren bij van Harten Amersfoort, dit is 20 minuutjes rijden vanaf de finish.

Programma:

10:00 Ontvangst Van Harten BMW Amersfoort
11:00 Gezamelijk Vertrek richting de Veluwe en de Posbank

12:30 Aankomst Lunchlocatie Villa Velperweg
14:00 Gezamelijk vertrek richting de Grebbenberg

15:00 Pitstop de Grebbenberg
15:30 Gezamelijk vertrek richting Veenendaal

16:15 Aankomst Finishlocatie
16:30-18:00 Afsluitende drinks en lekkere Bites

De totale rit heeft een lengte van 127 kilometers. Onze route bevat geen snelwegen.

Adres Start:
Bergstraat 17,  Amersfoort

Adres Finish:
Arnhemseweg 3,  Renswoude


De 27 Rides June Ride wordt mede mogelijk gemaakt door:

Inschrijving gesloten voor June Ride

Meer events

Ticket: Je bent al ingeschreven!

Wat leuk dat je gaat meerijden met de 27 Rides June Ride

Om jouw deelname aan de Ride van 6 Juni zo comfortabel mogelijk te maken hebben we diverse mogelijke extra’s welke je tegen een kleine meerprijs kunt selecteren.

BMW Motorrad Demovloot
Wij bieden via onze Officiële mobility partner BMW Motorrad Nederland, de mogelijkheid om je deze dag tegen meerprijs laten rijden op een BMW Motorfiets naar keuze.
Je kunt kiezen uit het complete modellengamma uit de demovloot. (first come first served)

Wanneer je kiest voor een BMW motor dan staat deze klaar op de startlocatie en deze kan dan ook hier weer worden ingeleverd.

Haal en Breng service
We bieden graag de mogelijkheid om te zorgen dat jouw motorfiets al voor je klaar staat op de startlocatie. Uiteraard nemen we hem dan ook weer mee vanaf de laatste stop.
Je kunt de motor thuis op laten halen of kiezen voor het inlever en ophaal punt Pilotenstraat Amsterdam

Kies extra opties:

Halen en brengen
€ 200
Wens je gebruik te maken van een BMW motorfiets voor deze dag
€ 120
Volgende