June Ride 2023

Flevoland

Locatie.

Flevoland

Op.

18-06-2023

Deelnemers.

50

Evenement start over

Days

Hrs

min

sec

Nog 9 plaatsen

JUNE RIDE // Flevoland

We starten zondag 18 juni bij een wel heel gave partner. Vanquish Yachts in Marknesse opent de deuren voor een kijkje achter de schermen van hun shipyard.

We ontbijten hier zodat we goed opgeladen zijn voor een dag vol met actie!
Na het ontbijtje en de rondleiding maken we ons op voor een ochtendrit waar we enkele van de mooie routes van de regio verkennen. Dit wordt genieten van het ultieme gevoel van vrijheid op twee wielen.

Maar dat is nog niet alles! We hebben een geweldige verrassing voor je in petto. We ruilen onze snelle motoren tijdelijk in voor snelle boten en stappen ‘s middags aan boord bij de VQ Yachts voor een onvergetelijke middag op het water. Een ervaring die je niet wilt missen!

En om de dag in stijl af te sluiten, wacht er een gezamenlijk diner op ons. De perfecte gelegenheid om te genieten van goed gezelschap, heerlijk eten en een sfeer van saamhorigheid.

 

WILT U TIJDENS DE JUNE RIDE EEN BMW MOTOR HUREN?
27 Rides Business Pro leden kunnen voor slechts €120,- excl. 21% BTW per dag een BMW motor huren om dit evenement mee te rijden. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze mobility partner BMW Motorrad. Het aantal beschikbare huurmotoren is beperkt en first come, first served.

Je kunt deze motor reserveren tijdens het boeken van het evenement. Wij nemen dan contact met je op over de beschikbare modellen.

Meer info

Alles op een rijtje

ZONDAG 18 JUNI

10:00 – Ontvangst bij VQ Yachts Holland
Adres: Expansie 15, 8316 GB Marknesse

11:30
 – Gezamenlijk vertrek
13:00 – Lunchen met het mooiste uitzicht over het Ketelmeer
Adres: Pier16, Schokkerhaven 1, Nagele.
Aansluitend middag op het water met VQ Yachts.

16:00 – Middagrit
17:00
 – Gezellige afsluiter met eten en drinken

 

Mogelijk gemaakt door:

Tickets

June Ride - Business Pro Dit ticket geeft je toegang tot de June Ride Login: klik hier
€ 0,-
June Ride - Gast Dit ticket geeft je toegang tot de June Ride
€ 150,-
June Ride - Premium Dit ticket geeft je toegang tot de June Ride Login: klik hier
€ 125,-

Ticket: June Ride - Gast

Om jouw deelname aan de June Ride van 18 Juni zo comfortabel mogelijk te maken hebben we diverse mogelijke extra’s welke je tegen een kleine meerprijs kunt selecteren.

BMW Motorfiets voor een dag, powered by BMW Motorrad NL
Wij bieden via onze Officiële mobility partner BMW Motorrad Nederland, de mogelijkheid om deze dag te rijden op een BMW Motorfiets naar keuze. Je kunt hierbij kiezen uit het complete modellengamma uit de demovloot. Klik hier voor meer info

Haal- en brengservice
We bieden graag de mogelijkheid om te zorgen dat jouw motorfiets al voor je klaar staat op de startlocatie. Uiteraard nemen we hem dan ook weer mee vanaf de laatste stop. Je kunt de motor thuis op laten halen of kiezen voor het inlever- en ophaal punt: Pilotenstraat 34, Amsterdam.

Kies extra opties:

Wil je tijdens de June Ride gebruik maken van een BMW Motorfiets?
€ 120
Wil je gebruik maken van het optionele motor transport?
€ 200
Volgende