August Ride 2023

Midden/Oost Nederland

Locatie.

Midden/Oost Nederland

Op.

13-08-2023

Deelnemers.

50

INSCHRIJVING GESLOTEN

AUGUST RIDE

Op zondag 13 augustus starten we centraal in Nederland en rijden we richting het oosten van het land. Op het menu staan wederom mooie rijderswegen, toffe stops en vooral genieten op de weg!

 

START BIJ
MOTORKLEDINGSTORE VIANEN

Onze partner Motorkledingstore opent de deuren van hun winkel in Vianen (Hagenweg 3G) om de start van de August Ride te verzorgen. Uiteraard geniet je hier van een topontbijt en de gezelligheid met de mederijders, maar dit is niet alles!

Motorkledingstore Vianen heeft namelijk de enige MotoGP-simulator van Nederland in hun winkel staan. Op deze hyperrealistische simulator kun jij zelf rijden op een MotoGP-circuits rijden. Supervet om de August Ride mee af te trappen!

 

HEERLIJK STUREN OVER DIJKJES,
RANDJE VELUWE, UTRECHTSE HEUVELRUG

Zoals je van ons gewend bent staat er weer een heerlijke dag rijden op het programma. We rijden de mooie dijkjes af langs de Lek en de Rijn en sturen dan het binnenland in. We vervolgen onze weg langs Nationaal Park de Hoge Veluwe en steken zo de Utrechtse Heuvelrug over. Gebieden waar je prachtig kunt rijden!

 

FINISH AAN HET WATER
IN DE JACHTHAVEN VAN KORTENHOEF

Restaurant Docks Fish & Grill is prachtig gelegen aan het water in de jachthaven van Kortenhoef. Hier genieten we van een lekkere gezamenlijke afsluiter van de dag.

Vanaf hier kunnen de huurmotoren worden terug gereden naar het 27 Rides HeadQuarters. Ons team zal je hier ontvangen en de motoren innemen.

 

 


WILT U TIJDENS DE AUGUST RIDE EEN BMW MOTOR HUREN?
27 Rides Business Pro leden kunnen voor slechts €120,- excl. 21% BTW per dag een BMW motor huren om dit evenement mee te rijden. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze mobility partner BMW Motorrad. Het aantal beschikbare huurmotoren is beperkt en first come, first served.

Je kunt deze motor reserveren tijdens het boeken van het evenement. Wij nemen dan contact met je op over de beschikbare modellen.

De motoren zullen ‘s ochtends klaar staat op het 27 Rides HeadQuarters en deze kunnen na afloop van de August Ride ook daar weer ingeleverd worden.

Meer info

Alles op een rijtje

ZONDAG 13 AUGUSTUS

09:00 De huurmotoren staan klaar bij het 27 Rides HeadQuarters (Reactorweg 291, Utrecht)

09:30
– Ontvangst bij Motorkledingstore Vianen
Adres: Hagenweg 3G, Vianen
11:30 – Gezamenlijk vertrek
13:30 – Aankomst lunchlocatie Grebbelounge
Adres: Buursteeg 2, Renswoude
15:00
– Gezamenlijk vertrek
16:30 – Aankomst finish: Restaurant Docks Kortenhoef
Adres: Moleneind 5, Kortenhoef
17:00-18:00 – Smakelijke afsluiter


Mogelijk gemaakt door:

 

 

 

Inschrijving gesloten voor August Ride 2023

Meer events

Ticket: August Ride - Gast

Om jouw deelname aan de August Ride zo comfortabel mogelijk te maken hebben we diverse mogelijke extra’s welke je tegen een kleine meerprijs kunt selecteren.

BMW Motorfiets voor een dag, powered by BMW Motorrad NL
Wij bieden via onze Officiële mobility partner BMW Motorrad Nederland, de mogelijkheid om deze dag te rijden op een BMW Motorfiets naar keuze. Je kunt hierbij kiezen uit het complete modellengamma uit de demovloot. Klik hier voor meer info

Kies extra opties:

Wil je tijdens de August Ride gebruik maken van een BMW Motorfiets?
€ 120
Volgende