April Ride 2022

Midden Nederland - Veluwe

Locatie.

Midden Nederland - Veluwe

Op.

24-04-2022

Deelnemers.

50

INSCHRIJVING GESLOTEN

April Ride

Op Zondag 24 april staat onze eerste Business Ride van het seizoen op de planning. Tijdens de April Ride hebben we een hele speciale start van het seizoen en rijden we een prachtige route door de Veluwe.

We starten deze dag centraal in bij Simako-BDM te Apeldoorn. Tijdens deze rit rijden we Nederlands mooiste wegen en daarbij kan de Posbank niet ontbreken!

Vanaf de Posbank rijden we naar het westen parellel aan de Nederrijn. Onderweg maken we een lange stop bij FortVier voor een heerlijke lunch.

Nadat we vol zitten van de lunch stappen we weer op de motor richting de eindlocatie. Daarbij maken we onderweg nog een korte stop bij de Grebbeberg voor een verfrissend drankje.

Na deze korte stop vervolgen we de rit richting de finishlocatie. Het eindpunt is bij Restaurant de Hof in Renswoude.

WILT U TIJDENS DE AUGUST RIDE EEN BMW MOTOR HUREN?
27 Rides Business Pro leden kunnen voor slechts €120,- excl. 21% BTW per dag een BMW motor huren om dit evenement mee te rijden. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze mobility partner BMW Motorrad. Het aantal beschikbare huurmotoren is beperkt en first come, first served.

Je kunt deze motor reserveren tijdens het boeken van het evenement. Wij nemen dan contact met je op over de beschikbare modellen.

Meer info

Alles op een rijtje

Zondag 24 April

10:00 Ontvangst Simako-BDM
11:30 Gezamenlijk vertrek
13:30 Aankomst lunchlocatie.
15:30 Gezamenlijk vertrek
16:00 Pitstop op speciale locatie
17:00 Aankomst finishlocatie.
17:30 Diner en drankjes als afsluiter bij de Hof in Renswoude.


Mogelijk gemaakt door:

Inschrijving gesloten voor April Ride 2022

Meer events

Ticket: April Ride - Gast

Om jouw deelname aan de April Ride van 24 April zo comfortabel mogelijk te maken hebben we diverse mogelijke extra’s welke je tegen een kleine meerprijs kunt selecteren.

BMW Motorfiets voor een dag, powered by BMW Motorrad NL
Wij bieden via onze Officiële mobility partner BMW Motorrad Nederland, de mogelijkheid om deze dag te rijden op een BMW Motorfiets naar keuze. Je kunt hierbij kiezen uit het complete modellengamma uit de demovloot. Klik hier voor meer info

Haal- en brengservice
We bieden graag de mogelijkheid om te zorgen dat jouw motorfiets al voor je klaar staat op de startlocatie. Uiteraard nemen we hem dan ook weer mee vanaf de laatste stop. Je kunt de motor thuis op laten halen of kiezen voor het inlever- en ophaal punt: Pilotenstraat 34, Amsterdam.

Kies extra opties:

Wil je tijdens de April Ride gebruik maken van een BMW Motorfiets?
€ 120
Wil je gebruik maken van het optionele motor transport?
€ 200
Volgende